Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ


Πραγματικά δεν υπάρχει μια γενικά αποτελεσματική θεραπεία εκτός απο το να μάθεις να ζείς με το προβλημά σου...Αυτο έκανα και εγώ!!! Η νόσος εμφανίστηκε στο εικοστό έτος της ηλικίας μου (τώρα είμαι 59) μετά απο ένα ισχυρό σοκ που υπέστη,από το θάνατο ενός αγαπημένου μου προσώπου και το λέω αυτό για να επιβεβαιώσω ότι ένας απο τους κυριότερους λόγους για να βγει στην επιφάνεια αυτή η ασθένεια(παράλληλα με την πιθανή κληρονομικότητα) είναι η θλίψη..η ΒΑΘΙΑ θλίψη ή το στρες όπως το λένε.
Τώρα σαν μια συνηθισμένη ασθενής από ψωρίαση έκανα και εγώ ότι θα έκαναν όλοι στην θέση μου...
Δηλαδη:Γιατροί,φάρμακα,αλοιφές,γιατροσόφια,επίσκεψη στην Νεκρά θάλασσα,στο νησι Bulkano, ιαματικές πηγές ότι περνάει απο το νου σας....
Μέχρι που φίλοι μου συνάντησα το Θεό και λέω Θεό εννοώντας την ΦΥΣΗ!!!
Αυτό το θαύμα που όταν το κατανοήσεις είναι και αυτό λογική σύνεπεια γιατί και εγώ και εσείς και όλοι είμαστε ΦΥΣΗ.Διαπίστωσα οτι γενικά η θάλασσα και ο ήλιος ευνοούν στην ύφεση της νόσου, έψαξα και βρήκα ότι καλύτερο και τώρα θα σας εξηγήσω τι και πως.Ο συνδιασμός μιας αμόλυντης,αγνής θάλασσας με σώστες δόσεις ηλιοθεραπείας,κατάλληλης διατροφής(ψάρια ,φρούτα λαχανικά πλούσια σε Ω3) και ΗΡΕΜΙΑ που φτάνει σε επίπεδο ευτυχίας.Αποφάσισα όλα αυτά να γίνουν η τελική και μοναδική μου ΘΕΡΑΠΕΙΑ!!!
Πάνω απο όλα όμως πρέπει να δεχτούμε την κατάσταση μας και να αδιαφορίσουμε για το τι σκέφτονται οι άλλοι βλέποντας μας..ΜΗΔΕΝ ΚΟΜΠΛΕΞ λοιπόν έχουμε και εμείς δικαίωμα να εκθέσουμε το σώμα μας όπως και να είναι ,αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ βήμα όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει η ΦΥΣΗ και η σωστή μας ψυχολογία αφού πιστέψουμε όλα αυτά γιατί είναι σπουδαίος παράγων η πίστη συν όλες τις παραπάνω προυποθέσεις .Δεν πρέπει να παραλέιψω να αναφέρω ότι με την πάροδο του χρόνου εμφάνισα και ψωρισιακή αθρίτιδα και έχω σχετικά παραμορφωθει όσον αφορά τα χέρια μου συν την δυσκινησία και τους πόνους που είναι κάποιος αναγκασμένος να ζει.

Ακόμα και για αυτό όμως φίλοι μου βρήκα ανακούφιση με την ΑΜΜΟ.Ζεστη ,καθαρή,λεπτή άμμος!!!!Έθαψα τις πονεμένα μου μέλη και μάζι θάφτηκε και ο πόνος.Επίσης το πέρπάτημα πάνω στην μαλακή άμμο βοηθάει πολύ στην κυκλοφορία του αίματος και σε ότι καλό συνεπάγεται.Δεν πίστευα στα μάτια και όμως είναι αλήθεια το έζησα.
Καταλήγω λοιπόν γιατί πρέπει να ξοδεύω την ζωή μου για να δημιουργήσω υλικά αγαθά; να ανησυχώ για τα ενήλικα πλέον παιδιά μου ; Όλοι μπορούν και πρέπει να κάνουν την ζωή τους και εγώ (εμείς) να λάβουμε πλήρη συνείδηση της καταστασή μας και να αφιερώσουμε ένα μήνα τουλάχιστον το χρόνο(ενδεχομένως 15 μέρες στην αρχή της σεζον και άλλες 15 προς το τέλος αυτής) και έτσι να διατηρούμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
Πρέπει να πώ ότι παρ' όλο που είμαι Ελλήνιδα έζησα όλη μου την ζωή στην βόρεια ευρώπη και ο μόνος τρόπος να μην βλέπω τα χάλια μου ήταν να φόρεσω ρούχα που θα κάλυπταν τα σημάδια της ψωρίασης.
Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και σας καλώ να δοκιμάσετε την μέθοδο μου και μαζί θα διαπιστώσουμε το αποτέλεσμα της πρότασης μου...Μην σκέφτεστε τίποτα ρίξτε δυο ρούχα σε μια τσάντα και ελάτε να δουλέψουμε επάνω στο σώμα μας και στην ψυχη μας.Στην χειρότερη θα έχετε περάσει λίγες μέρες σε ένα μοναδικό μέρος στην Ελλάδα στην νότια Κρήτη που θα σας μείνει αξέχαστο.Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι ΑΞΙΖΕΙ το κόπο... DO IT και καλή επιτυχία σε όλους μας για λεπτομέριες επικοινωνίστε μάζι μου Caterine_it@yahoo.gr

To moto μας ειναι : ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...

3 σχόλια:

penny είπε...

katerina poly oraio to arthro kai symfono apolyta mazi sou:) to xeimona pos einai?yparxei epidinosi?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη penny ειμαι εδω για να απαντησω στην ερωτηση σου τον χειμωνα τι γινετai? Λκου, αν αφησειs την ψωριαση να τοτε ειναι και ποιο δυσκολο να καθαρισει κανειs ευκολα αν ομωs γινεται συστηματικα η θεραπεια,τοτε κατα την περιοδο που διακοπτειs,μπορει να δειs κανενα σημαδακι διασπαρτο βεβαια εξαρταται και απο το style τηs ζωηs του ατομου. Παντωs,ενα ειναι σιγουρο μια θεαματικη καλητερευση γενικα ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. Αλλωστε, αν ξερειs οτι σε λιγο θα μπορειs παλι να τηs [ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ] σε γεμιζει χαρα, και η χαρα ειναι ΒΑΛΣΑΜΟ. Ολα αυτα τα συνιστω με ολη μου την δυναμη γιατι τα ξερω,τα βλεπω, τα ΖΩ!!! Εγω ξερω τι εχω περασει στο παρελθον.Tωρα ξαρχισα να αγαπαω το σωμα μου, να του μιλαω και να μου απανταει,καταλαβενειs τι εννοω. Αυτα!!!Ευχωμαι να τα ξαναπουμε γειασου... Caterina

Polina είπε...

https://www.facebook.com/groups/fruitsfordetox/
Ριξτε κ εδω μια ματια